martes, 14 de enero de 2020

Exposició fotogràfica col·lectiva

Amics i amigues,

Tal i com es va informar fa uns mesos, la Junta de l’ Associació Amics de la Foto de Lleida té previst organitzar una exposició fotogràfica col·lectiva itinerant a la que convidem a participar tots els socis i sòcies 2019.

Cadascun d’aquests socis podrà aportar una única fotografia realitzada durant alguna de les sortides organitzades per aquesta associació l’any passat. 

La fotografia s’enviarà per correu electrònic o wetransfer a l’adreça de correu electrònic amicsdelafotodelleida@gmail.com indicant clarament el nom i cognoms complerts de l’autor, el nom de la sortida, el títol de l’obra, el compte d’Instagram, Facebook o pàgina web. El termini de lliurament de la fotografia serà fins el 16 de febrer de 2020.

Les fotografies no podran tenir marques d’aigua ni el nom de l’autor dintre de la fotografia (ficarem aquesta informació fora de la fotografia) i hauran de tenir una mida de 30 x 40 cm amb una resolució mínima de 16 MPx (4898 x 3265 píxels). 

L’associació assumirà el cost d’impressió d’aquestes fotografies i s’encarregarà d’imprimir-les en suport foam i buscar espais d’exposició durant l’any 2020. 

Nota: Quedaran excloses totes les fotografies que no compleixin els requisits anteriors o que siguin enviades amb posteritat a la data límit fixada.

Per tal d’ajudar en la sempre difícil tasca de seleccionar la nostra millor fotografia i preparar-la per a la impressió; el dia 29 de gener a les 20 h el fotògraf Genaro Massot ens realitzarà el taller “Selecció i exposició fotogràfica”. Aquesta jornada formativa tindrà una durada prevista de 2 h i es durà a terme a l’Avinguda de Fontanet, 8 de Lleida. La jornada és gratuïta i està adreçada als socis i sòcies que tinguin previst participar en l’exposició. 

Per participar-hi, inscriviu-vos, abans del dia 22 de gener, mitjançant el següent enllaç:

https://forms.gle/i1nrRmF8Aw8pdoWU8 


Nota: Les places són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

No hay comentarios: