lunes, 11 de noviembre de 2019

Sopar de Nadal 2019

 


Amic, amiga,

Properament entrarem en les dates més màgiques de l’any i volem celebrar-les amb tots i totes vosaltres amb un sopar de germanor organitzat per l’ASSOCIACIÓ AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA.

Per tal d'evitar les complicades dates de desembre, hem previst El sopar està previst pel dia 29 de novembre, a les 21.30 h., en el restaurant Zenit Hoteles ubicat al C. General Brito, 21 de Lleida. El menú el trobareu en el document adjunt a aquest missatge.

Per a realitzar la vostra reserva, caldrà que feu un ingrés bancari, fins el 15 de novembre, al número de compte ES20 3140 0001 9400 1168 0400 de l’Associació amics de la foto de Lleida, indicant clarament el text: “Sopar germanor19” + el vostre nom i cognoms complerts. Us agrairem que en el moment que feu l'ingrès ens ho comuniqueu a aquest correu electrònic.

L’aforament del local és limitat, motiu pel qual s’acceptaran les reserves per rigorós ordre de pagament. Només es contempla el retorn dels diners si per qualsevol motiu el sopar no es realitzés. Es pot venir acompanyat.

No hay comentarios: