lunes, 8 de noviembre de 2021

Exposicio "Tornem a sortir" a la sala d'exposicions SUNKA, 10 de novembre de 2021

   






TORNEM A SORTIR!

 

L’objectiu de l'ASSOCIACIÓ AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA és ser una entitat oberta a l’aficionat a la fotografia com a expressió artística per poder intercanviar coneixements, experiències, opinions i, com no, l’amistat generada al voltant de la nostra afició comuna.


A més a més dels tallers i cursos formatius, les sortides fotogràfiques són les activitats que més valorem, doncs és on podem relacionar-nos, intercanviar i compartir coneixements, aprendre, practicar i, en definitiva, millorar la nostra qualitat tècnica i artística.


La mostra que presentem recull el record fotogràfic de les sortides anteriors a la irrupció sobtada de la pandèmia. Podreu veure ametllers florits d’Arbeca, les exhibicions aèries a l’aeroport d’Alguaire, el blauet a la Reserva Natural de Sebes, el castell de focs amb la Seu Vella, etc. 


Després d’un any i mig en el què no hem pogut realitzar cap sortida col·lectiva, ara, un cop alliberats de les restriccions a la mobilitat, els més de cent quaranta membres de l’associació hem reprès amb força les sortides la qual cosa ens permet retrobar-nos i gaudir de la fotografia. És per aquest motiu que hem titulat aquesta exposició: TORNEM A SORTIR!


Volem agrair a PLUSFRESC l’oportunitat que ens dóna d’exposar aquestes fotografies a l’espai d’exposicions de SUNKA, doncs poder mostrar els nostres treballs ens il·lusiona i ens motiva.


Desitgem que gaudiu de l’exposició.


 


ASSOCIACIÓ AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA






No hay comentarios: