miércoles, 30 de octubre de 2019

ONG Osmon

Recentment, l'ONG Osmon s'ha ficat en contacte amb la nostra ASSOCIACIÓ per facilitar-nos informació de la tasca que desenvolupen i per oferir la possibilitat als nostres socis i amics de poder aportar el seu granet de sorra amb la passió que ens uneix a tots i totes, la fotografia. 


L'ONG Osmon és un projecte se'ns ànim de lucre nascut a Lleida i dedicat a la reforestació, neteja del planeta i conscienciació. Va néixer al novembre de 2018 i ara, aprop de complir un any, ha recollit més de 4.000 kg de brossa, ha plantat arbres en diversos punts del territori de Lleida (Rosselló, Bordeta, divulgació a les escoles, etc) i ha llançat diverses campanyes de conscienciació a les escoles del territori. Aquesta ONG compta amb més de 30 voluntaris actius i actua cada dues setmanes en punts de la ciutat fent una recollida de brossa.


Ara l'entitat necessita persones amb ganes de crear continguts audiovisuals per fer difusió de les tasques que fan i donar a conèixer els problemes mediambientals, tant a la ciutat com al planeta. En concret, el que necessiten són col·laboradors per fer fotografies i vídeos durant les seves sortides de recollida de brossa a Lleida o rodalies. No demanen una implicació total per a totes les sortides, simplement col·laborar els dies que cadascú pugui perquè al final el que necessiten és poder disposar d’algun col·laborador en cada sortida que els ajudi a crear contingut.


En la pàgina web www.osmonong.org , pàgina de Facebook OSMON ONG i galeria d'Instagram @osmon.ong podreu trobar més informació sobre les tasques que realitzen. Si voleu col·laborar amb ells o simplement voleu més informació sobre el projecte, podeu contactar amb el Miquel al telèfon: 633 031 200


Confiant que aquesta informació serà del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

No hay comentarios: